Translate

Wednesday, January 29, 2014

A LETTER TO MY DEAR SANTA ....

~ A LETTER TO MY DEAR SANTA ~ 

Dear Santa,
First, I want to say thank you (again) for granted one of my wishlist.
Second, I want to know a little-bit about you, so I could recognise it from all the crowd.
Third, I do trying to find-out who really are you, but the clues are so simple (and short too) ... that you like anything with Japanese themes.
Well, that make a very short list from hundred, but stil remains several people to be selected (carefully).
I know that from the write is someone with female gender ( I believe no male will wrote signature ‘love’ to me )
I also know that the book from Open Trolley, ‘coz the signing in receipt said OT (with the address that point-it to the similar place)
But here is my confusion, if it send from Open Trolley, it should be package and wrapping like I used to know when bought from online bookstore, and your package are not without cover nor wrapping ...
So, is the sender someone in / work in Open Trolly ? In that case, only one person I knew work in that place and also member of BBI (who also taking part of this event).
But (again) as far I know, the person are not a huge fans of Japanese theme ... are she just act as the messenger to the tasks ?
So that’s means my SS are beyond reachable, ‘coz no others clues links to he / she ....
Now, I’m quite puzzles and confuse, who are you my dear Secret Santa ?
But now, I must guest nor revealed who you are ...
Can I just guest several times ... No ? \(-__-)/
Well, then here is ....
My Secret Santa (wildly guest) are :
“Mizz ZP aka Zelie Petronella”
( right or wrong, I will find-out tomorow, but no matter who you are, thankies to you dear SS )

~ This Post are include for 2013 Secret Santa Event and 2014 Baca Bersama BBI ~

[ my review of the book gifted by SS can be sees in HERE ]
"THE INCORRIGIBLE CHILDREN OF ASHTON PLACE : THE HIDDEN GALLERY"
by Maryrose Wood

Best Regards,

Hobby Buku

20 comments :

  1. wihhh si cheeii...tapi kalo nitip chei yang kirimin gk mungkin ngirim dari OT juga deh..atau kalo pun nitip dari OT pasti as customer dong yaa jadi wrapnya pasti sama dengan yang biasa kita terima kalo belanja di OT..yaaahh semoga bener yaa mba mar...

    *seret cheii* ayoooo ngakuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pasrah deh, nebak-nebak Santa-ku.
      Dari Dessy sampai Faira, dan ternyata mrk tdk ikutan SS.
      Lalu sempat kepikir mbak Riri yg kirim, akhirnya jadi Miss ZP deh

      Delete
  2. hahaha, kayaknya bukan lho kak,
    tapi entah kalo kak zp jadi secret santanya 2 orang #kabur

    ReplyDelete
  3. Jadi chei nih? *malah balik nanya*

    Aduuh mbaaakk....cakep banget sih cover buku ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Illustrasi dalam cerita juga bagus mbak, semuanya kreasi Jon Klassen, makanya bela-belain cari yang versi asli (^0^)

      Delete
  4. Cluenya cuma peta Jepang aja, mbak? Sungguh terlalu si Santa. Muehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cizu ya SS-ku *lsg nodong* (^0^) hayooo ngaku

      Delete
    2. Muahaha, iyaa. Aku SSnya mba :3 Peta dalam bahasa Jepang itu chizu, mirip dengan namaku. :D
      Senangnya karena ga salah milihin buku, hehehe

      Delete
  5. Eh, bukan aku >,<
    Aku lebih suka Brazil :D
    Bener sih, aku yang kirim, soalnya aku belinya gabung sama buku lain..
    Terus udah buru-buru karena waktunya mepet, maaf ya berantakan bungkusnya >,<
    *ini malah curhat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nah benar kan tebakanku, yg kirim paketku miss ZP * teutep keukeh *
      Jadi SS-ku siapa mbak ? Cizu ya (cari sasaran lain)

      Delete
  6. nah lo nah loo , siapa ya santanyaa XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. akhirnya ketemu menjelang akhir dengan dear santa :D

      Delete
  7. hayo hayo santa jepangnya mana xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untung mbak Dani Korean Fans, jadi tidak kena 'tuduhan'

      Delete
  8. iya, covernya keren banget. Ayo santanya ngaku :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya, salah satu alasan koleksi gara-gara cover :D

      Delete
  9. Muahaha, iya Mbak. SS Mbak itu diriku. :3 Peta Jepang itu sebenernya langsung merujuk ke namaku (Peta dalam bahasa Jepang itu chizu, hehe).
    Seneng deh gak salah milihin bukunya, hohoho. (^o^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahaha...akhirnya ketemu juga dengan Santa, thank you again ya atas hadiahnya :D Cizu sempat masuk dalam kandidat, cmn aku bingung dengan kode Open Trolley itu xixi

      Delete
  10. aaakk... bukunya keren bener... *langsung cek review trus dijadiin WW XD

    ReplyDelete

Silahkan tinggalkan pesan dan komentar (no spam please), harap sabar jika tidak langsung muncul karena kolom ini menggunakan moderasi admin.
Thanks for visiting, your comment really appreciated \(^0^)/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...